top of page

Våra tjänster för hela hem & Dödsbo

Bostadstömning

Vi tar hand om allt i hemmet, du behöver egentligen inte göra något om du inte vill. Oroa dig inte om det är riktigt mycket saker som ska bort eller om det är en stor oreda, vi har varit med om det förr och tar gladeligen hand om allt med respekt och värdighet.

Bohaget sorteras på plats i det som går att sälja, det som kan skänkas och det som går till återvinning. 

 

Tömningen kan ske i en eller flera etapper om bostaden exempelvis ska säljas.

Vi tillgodoser även transporter inom Stockholm för det bohag som ska sparas och som kanske är svårt eller opraktiskt att transportera själv. 

Vid hembesöket går vi igenom kvarvarande bohag och gör en värdering på det som går att sälja vidare. Vi köper upp bohaget och drar av värdet mot kostnaderna för att tömma och städa bostaden. Om värdet överstiger kostnaderna för de tjänster du vill få utförda betalar vi det överskjutande beloppet till bankkonto.

Har du ett hem fullt med antikviteter och modern design? Vi kan även sköta om försäljning via auktion mot provision vid högre värden eller i särskilda situationer, exempelvis för myndigheters räkning. Kontakta oss för mer information!


 

Försäljning
Flyttstädning

Vi tömmer inte bara bostaden – vi städar den också. Efter tömningen av bostaden är slutförd kommer våra flitiga medarbetare från städgruppen in och utför flyttstädning mot punktlista.

Städning sker mot Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning och vi ger alltid garanti på att städningen ska gå igenom besiktning av köparen eller värden.

 

Om det av någon anledning skulle ha skett ett misstag åtgärdar vi det omgående, utan kostnad. 

bottom of page