top of page

Om oss

personal2016.jpg
Har du en fråga?
Kontakta oss.

Meddelandet är skickat!

Formstad Hela Hem & Dödsbo Stockholm

Hela Hem har på naturlig väg växt fram genom vårt arbete vid auktionshus där vi återkommande fick kontakt med personer som önskade att sälja ett helt hem. Oftast fanns det även en önskan om att vi skulle hjälpa till med att sortera ut, transportera och städa bostaden. På den vägen för många år sedan började Hela Hem växa fram.

Vår vision är att kunna erbjuda hjälp med allt det praktiska som detta innebär och så långt som möjligt underlätta vardagen för våra uppdragsgivare. 

formstadauktioner-fasad.png

Vårt kontor & lager finns på Gårdsfogdevägen 16 i Bromma.

Sedan 2006 har vi omhändertagit fler än 6.000 bostäder vid exempelvis dödsfall eller flytt. Vi har under dessa år noggrant lyssnat in våra uppdragsgivares behov och önskemål och skapat en pålitlig, trygg och omfattande helhetslösning för att ta hand om hela hem. Allt samlat under ett tak och via en kontakt.

 

Våra tjänster innefattar

  • Värdering av lösöre

  • Sortering och bortforsling

  • Flyttstädning med garanti och RUT-avdrag.

Idag har vi en bred kompetens och lång dokumenterad erfarenhet. Bland våra uppdragsgivare finns privatpersoner samt organisationer och företag såsom mäklare, advokater, gode män och bostadsrättsföreningar. Vi ser våra tjänster som en naturlig del av stadens kretslopp och tror på att vi som får förtroendet att förvalta våra materiella tillgångar bör göra det med hållbarhet och återvinning i fokus.
 

Under ett decennium har vi finslipat vårt tillvägagångssätt för att så effektivt som möjligt kunna hjälpa till när det verkligen behövs. Vårt fokus ligger i långsiktiga samarbeten, hållbara arbetssätt samt en uppriktig och god dialog med våra uppdragsgivare och förmedlare.

 

Varmt välkommen till Formstad.

Maila, ring eller besök oss!
E-post

info@helahem.se

Vi svarar så fort vi kan, oftast inom 24h.

Telefon

 

08-28 38 78

Vår växel är öppen vardagar 10-17.

Besöks- & postadress

 

Helahem.se
c/o Formstad Auktioner AB
Gårdsfogdevägen 16

168 67 Bromma
Stockholm

Kontakta oss

bottom of page