top of page

Så går det till

telefon.jpg

1. En första kontakt

Ring, skicka e-post eller använd vårt bokningsformulär här på sidan för att boka ett kostnadsfritt hembesök eller fråga ut oss om våra tjänster och hur det fungerar.

Vi kommer under samtalet att kort prata igenom hur er situation ser ut och vad ni vill få gjort. Informationen vidarebefordras till vår besiktningsman så att denne kommer förberedd till hembesöket.

 

Om ni önskar ett möte i person så går det bra att besöka oss i våra lokaler på Gårdsfogdevägen 16 i Bromma, men boka gärna en tid i förväg!

hem.jpg

2. Hembesök

Väl på plats i hemmet går vi tillsammans från rum till rum igenom vad som finns kvar och vad som ska göras.

Vår besiktningsman lyfter fram de föremål som kan säljas, talar om vad som kan återvinnas och vad som helt enkelt bara måste forslas bort. Vi kan självklart hjälpa till med allt.

Här finns det tillfälle att fråga om allt som rör bostaden, om det finns några speciella önskemål eller frågor om värdesaker. 

offert.jpg

3. Offert

Efter besöket skickar vi en skriftlig offert som specificerar vad ni önskar få gjort, värde på bohaget och kostnad för önskade tjänster.

Offerten skickas vanligtvis samma dag som hembesöket ägde rum. Efter offerten är det enkelt att ställa följdfrågor via mail eller telefon.

Om offerten godkänns brukar vi kunna boka in uppdraget inom någon vecka.

helahemlastbilar.jpg

5. Transport

Våra medarbetare från transporten anländer med lastbil och all utrustning som behövs. En förman ringer på och en signatur senare påbörjas arbetet med att sortera, packa och forsla bort bohaget.

Du avgör själv om du vill befinna dig på plats eller lämna nycklarna. Vi returnerar dem när uppdraget är utfört enligt överenskommelse.
 

Vi skickar tillräckligt med personal och lastbilar så att de flesta uppdrag utförs på 1 dag. Undantag kan vara större volymer av bohag i exempelvis villor där det kan behövas ett par extra dagar.

flyttstadning.jpg

6. Flyttstädning

​Vår städpatrull påbörjar oftast flyttstädningen inom någon dag efter transporten är slutförd.


Städningen sker efter en punktlista där samtliga punkter genomförs med största möjliga noggrannhet. Vi följer likt alla seriösa aktörer Mäklarsamfundets lista för flyttstädning.


Det är självklart mycket viktigt att detta utförs korrekt. All städning sker med garanti och RUT-avdrag där det är berättigat. Observera att dödsbon inte är berättigade till RUT. Om vi mot förmodan brustit i någon av punkterna åtgärdas detta direkt.

calc.jpg

6. Avslut

​När alla tjänster är utförda kontaktar vi dig och meddelar att bostaden är klar för besiktning. Efter att besiktningen är gjord återkommer du till oss och godkänner arbetet.

Det är ytterst viktigt för oss att du känner dig helt nöjd vår insats och med resultatet. Vi är helt beroende av goda omdömen och referenser. 

Om vi har brustit i någon punkt åtgärdas detta omgående utan bekymmer.

 

Tack för ditt förtroende!

Vanliga frågor & svar

bottom of page