Vi köper, tömmer och städar dödsbo i Stockholm

Kostnadsfria hembesök
Ring eller boka nedan
Försäljning
Tömning
Städning

Dödsbo köpes i Stockholm
Vi tar hand om allt!

Vi är specialister på bostadstömning, flyttstädning & försäljning av arvegods och kvarlåtenskap.

Jonas Hybertsen

Vill du sälja ett helt bohag i ett dödsbo eller helt hem och behöver även få det tömt och städat? För de flesta av oss är det något man bara ställs inför någon enstaka gång i livet, men vi arbetar varje dag med just detta. 

Vår idé är att ni väljer ut det som ska sparas och vi tar hand om resten. Vi erbjuder flera tjänster för att på ett smidigt och enkelt sätt underlätta något som de flesta upplever är tidsödande och svårt. Vi värderar, sorterar, säljer värdesaker, skänker användbart, transporterar och återvinner bohaget samt städar bostaden med garanti - allt via en personlig kontakt.

Vi betalar alltid för bohaget. Oavsett om hemmet innehåller enklare föremål eller finare antikviteter försöker vi att maximera bohagets värde genom att sälja det där vi får bäst betalt. Försäljningen sker genom flera auktionshus, second handbutiker och loppmarknader som är proffs på andrahandsmarknaden.

Tillvägagångssättet är enkelt. Vi bokar ett kostnadsfritt hembesök där vi tillsammans går igenom uppdraget på plats och pratar om vad som behöver göras. Oroa dig inte om det ser rörigt ut i hemmet eller om det är mycket, vi har sett det mesta och kan ta hand om allt. Efter besöket skickar vi en detaljerad offert där både intäkter och värde av bohag samt kostnader finns upptagna. När offerten är godkänd brukar vi kunna påbörja arbetet inom några dagar. 

Här på vår webbplats kan du läsa mer om vilka vi är, hur vi arbetar och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök med en av våra besiktningsmän. Boka besöket direkt på webbplatsen eller ring mig och mina kollegor på 08-28 31 00 så pratar vi igenom vad ni behöver få gjort.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi tar hand om allt

Vår idé är att ni tar det ni vill ha och vi tar hand om det som blir kvar. Vi värderar, sorterar, köper/säljer, transporterar och återvinner bohaget samt städar bostaden med garanti.

Vi betalar alltid för bohaget

Oavsett om hemmet innehåller enklare föremål eller finare antikviteter försöker vi att maximera bohagets värde genom att sälja det där vi får bäst betalt.

Skräddarsydda uppdrag

Vår ambition är att underlätta så mycket som möjligt för våra uppdragsgivare. Vi gör det ni vill, hur ni vill, när ni vill.

Dokumenterad erfarenhet

Vi har fått förtroendet att omhänderta tusentals bostäder sedan 2006 vilket har gett oss en mängd fina referenser från både privatpersoner, organisationer och företag.

Omgående utförande

Ibland är tiden knapp då nya ägare ska tillträda eller hyreskontrakt som går ut. Vi har flera bemannande lastbilar och städpatruller som ser till att även större uppdrag utförs omgående.

Återvinner mest

Vi ser våra tjänster som en naturlig del av stadens kretslopp och tror starkt på att vi som får förtroendet att förvalta våra materiella tillgångar bör göra det med hållbarhet och återvinning i fokus.

Samarbeten & tillstånd

Trafiktillstånd

Vi har tillstånd från Transportstyrelsen att köra transporter på väg.

Kontrollera vårt och andras tillstånd på myndighetens webbplats eller klicka här. Vårt organisationsnummer är 559012-7071.

Försäkring

Vi är försäkrade genom Trygg Hansa sedan vi startade 2006. Ansvarsförsäkringen är för din & vår trygghet. 

Bostadsförmedling

Vi får ofta förfrågan om rekommendation om mäklare och vi samarbetar med Victor Mastaeli hos Notar. Du når Victor på telefon 072-002 35 33.

Begravningsbyrå

Begravningsbyrån Humana är en personlig och engagerad begravningsbyrå som samarbetar med oss. Ring Carolina Lachmann på 08-400 200 76. 

© 2015-2020 Helahem.se / Formstad

Organisationsnummer: 559012-7071

Telefon: 08-28 38 78

E-post: info@helahem.se

Postadress:

Hela Hem.se
c/o Formstad Auktioner AB
Gårdsfogdevägen 16

168 67 Bromma